Elena Severin

Ne-am dorit din start un fotograf care să imortalizeze cele mai naturale și pline de emoții momente. Am ținut neapărat să avem un foto-reportaj de la nunta noastră, și nu fotografii "fixe". Am și reușit! Dumitru, ne-a înțeles din prima! Ne-a satisfăcut întru totul cele mai mari așteptări ale noastre. Avem o colecție de fotografii pline de emoții pozitive, zâmbete, lacrimi și fericire! Și cel mai important naturale! Am fost la prima conlucrare cu Dima, dar cu siguranță nu și ultima! Mare MULȚUMIM, Dumitru!

Saveliev Snejana

Vreau să-mi exprim emoțiile, dar nu găsesc cuvinte!!Am primit pozele de la nuntă și mi-au tăiat respirația, fiecare poza în parte!! Sunt extrem de frumoase, pline de viață, emoții, suflet! Nu știu cum ai putut scoate atâtea emoții din noi printr-un aparat, să prinzi toate momentele, dar cert e faptul că ești foarte talentat! Mulțumită ție avem cele mai frumoase amintiri pe o viață întreagă. DIMA TU EȘTI EXCEPIȚONAL PRIN CEEA CE FACI!!! Dar noi, mirii suntem foarte fericiți că te-am ales pe tine!)))

Cristina Bolocan

Eu știam de cum ne-am văzut prima dată că am găsit fotograful, în același timp psihologul si profesionistul pe care îl căutam: vesel, pozitiv, creativ, care a înțeles ce vreau eu din prima și ce vrea soțul meu :D. 
Mai înțeles pe mine ca mireasă și te-ai pus și în locul mirelui, astfel toată lumea a fost împlinită. Ceea ce a fost important pentru noi și Grand Merci că ne-ai ajutat să trecem peste momentele tensionate și emoțiile ce ne-au copleșit. 
Îți mulțumim pentru că ai imortalizat cele mai frumoase și deosebite momente, cele mai hazlii pe care noi nu am reușit să le remarcam, îți mulțumim pentru că pozele noastre sunt vii și vorbes de la sine despre cea mai frumoasă zi din viața noastră. 
Te declar oficial fotograful familiei noastre !! Pâna la noi întâlniri :D

Olga & Ghenadie Guznac

După o lungă perioadă de căutări a unui fotograf de top care să ne poată oferi exact ce ne dorim, l-am găsit pe Dumitru Hariuc. Din clipa în care am discutat prima dată, am știut că suntem pe aceeași lungime de undă, simțind că vom urma să colaborăm cu un adevărat profesionist. Dacă vă doriți pe cineva care să surprindă sentimentele, atmosfera, emoțiile, să aveți cele mai minunate fotografii atunci când sunteți voi inșivă, fără cel mai mic efort de a poza și să retrăiți sentimentul când vă uitați la ele, atunci Dima este fotograful pe care îl căutați. Am simțit că am fost fotografiați de un prieten bun și de-abia așteptăm să ne reântâlnim la următorul eveniment. Acum avem fotograful nostru! :)

Raluca Boișteanu

Mulți fotografi știu să facă portrete. Dumitru știe să surprindă emoții <3. Echipa Hariuc Photograhy e potrivită tuturor celor care vor poze Altfel decât vezi pe la toate nunțile! Baftă, băieți!

Nicu&Anna Enachi

Dumitru si echipa sa oferă mai mult decat profesionalism! Ne-au imortalizat sărbătoarea nunții și totodată toate zâmbetele de pe chipurile noastre și ale invitaților, au reușit să ne trezească amintiri și fluturi în burtică la revizuirea pozelor, au fost acolo cu noi și cu siguranță vor mai fi pentru că merită toată aprecierea! Merci mult, Dumitru!

Mihai&Alina Baciu

Mulțumim echipei Hariuc Photography pentru momentele de liniște, și de căldură sufletească de care am avut parte pe parcursul întregului proces de lucru, într-o zi atât de emoționantă pentru noi...
Familia Baciu vă este recunoscătoare!

Alina Nicolaescu 

Dumitru a fost Fantastic, un adevărat Ninja)) A reușit să culeagă perfect emoția, dragostea și zâmbetele tuturor...Abilitatea lui de a nu pierde vre-un moment e una încredibilă, iar energia și pasiunea lui Dumitru se remarcă în fiecare fotografie...Mulțumim! (hug)